2011. február 23., szerda

Díjat kaptam!

Na szépen jártam: olyan régen nem voltam itt a kertesblogon, hogy azt sem vettem észre, hogy Ágiék nálam jártak, és megleptek egy kedves díjjal. Mégpedig a Gigant karalábékért :) ez tetszik. A díjjal kapcsolatos feladataim: kitenni a díjat magát, íme:
Közzétenni az útmutatót:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját akitől kaptad a díjat, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodjál el azon, hogy ki az a 3-5 blog szerzője, akinek a díjat szívesen adnád, linkeld be őket a bejegyzésedben és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Lehetőleg tehetséges kezdő blogokat részesíts előnyben, ne olyanokat jelöljél, akinek több 100 követője van.


Az útmutató szerinti linkelés is megvolt, tehát jöjjenek az általam díjazottak:
 - 3Gracia madaras blogja: 
http://madarakakertben.blogspot.com/  - nagyon örülök, hogy rátaláltam, szeretem a szép fotóit és sokat tanultam már tőle;
 - Beatrice általam frissen felfedezett, nagyon érdekes blogja: http://erdeikert.blogspot.com/
 - és sajnos nem találok harmadikat, ötödiket olyat, aki még ne kapta volna meg ezt a díjat, esetleg egy másikat, esetleg pont tőlem :) Köszönöm Ágiéknak!

3 megjegyzés:

  1. kedves Timi!
    Köszönöm a díjat! .. és nagyon örülök ,hogy ilyen hatást gyakorolt a blogom rád. Még inkább annak, hogy tudtam újat mondani, mutatni és sikerült a bejegyzésekből tanulnod.
    Még egyszer nagyon köszönöm!!
    Péter

    VálaszTörlés
  2. Kedves Timi! Köszönöm a díjat, megtisztelsz vele. Nagy örömmel fedeztem fel blogjaid között az Olvasónaplódat, biztosan sokszor fogok benézni oda. A Kipling és A magányosan sétáló macska nekem is nagy kedvenceim.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm mindkettőtöknek :) Beatrice, de jó, nagyon örülök mindegyik blogon az új olvasóknak! :)

    VálaszTörlés