2010. december 12., vasárnap

Fürdőszoba projekt 3. - csempe, járólap, fuga és vízszerelés

Kicsit elmaradtam, nem számoltam be naponta, így most nem is tudom, mi melyik nap történt. De mindennap jöttek a munkások, múlt héten először a vizesek is, aztán újra a burkolók. A fürdőszoba csempéje kész, fugázva is, gyönyörű! A járólap is kész, illetve a küszöb környéke még nincs. Pénteken kicsempézték a vécét is, ott egy olcsóbb rózsaszínes-bézses csempe lesz, fugázva még nincs. Az alját Péter már korábban lerakta a konyhából maradt járólappal, arra nincs gond. 
A vizesek egy napot töltöttek itt, sokat véstek, csináltak összefolyót a zuhanyfülkének, meg a meglévő kiállásoktól csövezéseket a falban, a pincében is. A zuhanytálcánk épített lesz, igazából nem is lesz tálca, hanem azon a területen lejtősre rakták a csempét Lajosék, így összefolyik a közepére a víz, ennyi a zuhanytálca. Nekem nagyon tetszik, mindig ilyet szerettem volna, amikor simán a fűtött padlón állva zuhanyozhatok. 
Holnap jönnek újra, a vizesek beszerelik a kádat, mosdót, wc-ket, csapokat, azt hiszem, már a mosógépet is. Lajosék befejezik a vécét, és kifestik a csempe feletti részeket és a mennyezetet. Még egy villanyszerelőre van szükségünk, és kész!
A vécé csempéje:
 

A fürdőszoba aktuális állapota:

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lesz a fürdőtök:) És milyen jó hogy karácsonyra kész lesz!!:)

    VálaszTörlés
  2. Annyira jó lesz!!!!Alig várom h elkészüljetek,gondolom ezzel ti is így vagytok!:)

    VálaszTörlés
  3. Jól halad a munka, szuper karácsonyi ajándék lesz ez! :)

    VálaszTörlés