2010. augusztus 18., szerda

Helyesbítés!!!

Senki ne készítse el a lenti paradicsomlét! Vagy mondja meg nekem, mi a hiba benne :( felforrt, megerjedt, spriccelt ki az üvegekből, elárasztotta a kamrát :( Remélem, senki nem került ebbe a helyzetbe eddig a receptjeimmel. Túl meleg lehetett a spájzban, vagy mi lehetett a baj? Mindent szakácskönyvi recept szerint csináltam.

3 megjegyzés:

  1. Nem tudom mi lehetett a baj..
    Én ugyanazon recept alapján készítettem el az első adag zakuszkát és a másodikat.. Az első adag tökéletes, a 2. kifolyt, elárasztotta a polcokat, megerjedt.. Bűzlött a lakás amikor kiöntöttem őket.. A bazsalikomos szószom is kifolyt.. Nem értem miért? Mi a különbség? Mit csináltam rosszul? :-(((

    VálaszTörlés
  2. Bocs, nem a te blogodon akarok panaszkodni, csak nem értem mi lehetett a baj, mert a recepted tökéletesnek tűnik..

    Én egy recept alapján készítettem a két adagot, és abból egyik jó, másik nem.. Szerintem valami külső ok lehet a ludas..De mi?

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom a zakuszkádat :( nem tudom, mi lehetett a hiba Nálad se, nálam se. A hőmérsékletkülönbség, a pára, vagy a dolgok állása, a frontok és a Föld forgása... mindenesetre idén nem teszek el paradicsomlét, van még a tavalyiból, annyira nem fogy, se ez nem hiányzik még egyszer, se Marika néni passzírozója :)

    VálaszTörlés