2010. július 1., csütörtök

Állatok a kertben

Régen tervezek már egy ilyen bejegyzést, csak hiányoztak hozzá a fotók. Most sincs sok, de a legfontosabbról készítettem néhányat a hétvégén :)
A kutyánk, Bátor kétéves fekete labrador retriever, egy iszonyatosan eleven és rosszcsont kutya, ebben hasonlít Marcira :) viszont nagyon gyerekbarát, játékos, soha senkit nem bántana. Remélem, ezt a kert és a ház környékére tévedő esetleges rossz szándékú emberek nem tudják, és elég riasztó nekik a nagy fekete kutya önmagában is.
Bátor a nevét úgy kapta, hogy amikor picike volt és hoztuk haza, nagyon kis bátor volt az autóban, gondoltuk, hogy majd reszket, vinnyog, bepisil, de semmi. Folyton azt mondogattam neki, hogy milyen bátor, így rajta maradt. Nekem mindig tetszett, ha egy kutyának emberneve van, és a Bátor az is. Pár kép róla és a vele való játszásról:

A kutyán kívül még élnek nálunk gyíkok, nagyon aranyosak és persze fürgék, van egy különösen szép világoszöld is, mit nem adnék, ha egyszer sikerülne lefotóznom valamelyiket :) Vannak még lepkék, madarak, télen rengeteg a varjú, és tegnap láttam egy egészen apró békát is. Múlt héten meg egy süni cammogott keresztül a kocsibeállón.
Kevésbé aranyosak a különféle rovarok és a csigák. Az esős tavasz és nyár miatt most mindenütt sok van belőlük, de itt a környéken pár éve csigatelep volt, ahonnan elszaporodtak, és tényleg rengeteg van belőlük. Na őket tudnám fotózni, biztosan nem szaladnak el, őket viszont nem akarom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése