Mármint képeket feltenni, íme:
Alakul a paradicsomlekvár:
aztán itt van készen, a sor két szélén, középen a ringlólekvárok:
Aszalni induló paradicsomkarikák a tálcán:
és a konyhai segítség, a nappótló aszalógép, amin épp kívül is folyik a paradicsommag:
Azóta már üvegekben, olajjal és rozmaringgal várja az aszalt paradicsom a téli felhasználást, négy kicsi üveg lett első körben, sima étolajjal, de majd veszek hozzá valami finomat is, tavaly repceolajba tettem. Nagyon jól nézne ki, és fényképezésre érdemes lenne az aranysárga olajban úszó piros paradicsom és zöld rozmaringág, ha nem lenne rajta Spar mogyorókrém címke :) nem áztattam most üvegeket, de legközelebb fotózok szép aszalt paradicsomot!
Egyesítsük blogjainkat!
13 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése