2010. október 13., szerda

Kreatív blogger díj :)

Szilvitől kaptam ezt a díjat, a következő nagyon kedves levél kíséretében: 
"Kedves Timi!
Örömmel olvasom blogodat és együtt tudok örülni Veled, mikor ezeket a szép terményeket, készítményeket látom. Talán még nem mindenki műkajákon tengődik és értékeli a természet minden apró adományát. Nos így szeretnék átadni Neked egy vándor "Kreatív blogger" díjat, amelyet ha van kedved átvehetsz az oldalamon.
Üdv
Szilvi"
Nagyon jólestek Szilvi szavai, részben épp ezzel a céllal írom ezt a naplót, hogy kapjanak minél többen kedvet kis kertecskéjük megműveléséhez. Akinek a birtokában van egy apró földdarab, már nagyon gazdag ember!
Íme a díj:
...és a hozzá kapcsolódó szabályok:
1. Meg kell köszönni a díjat annak, aki adta - Nagyon szépen köszönöm itt is, Szilvi! Mailben már megtörtént :)
2. A logót ki kell tenni a blogba - teljesítve
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam - fent, Szilvi nevén a link
4. Írnom kell magamról 7 dolgot - ide a kerttel, a blog témájával kapcsolatos apróságokat írom, amik hirtelen eszembe jutnak, talán nem a legfontosabb, legmagvasabb dolgok, de mindenképp jellemzőek rám:
  1. Kedvenc gyümölcsöm az eper, és a kedvenc zöldségem a paradicsom.
  2. Bár mindig vágytam kertre, magam se gondoltam volna magamról néhány évvel ezelőtt, hogy ennyire bele tudom élni magam, tényleg szeretni fogom csinálni, és tényleges eredményeim lesznek.
  3. Igaza van Szilvinek, számomra nagyon fontos, amit ír. Nagyon örülnék, ha minden településen létezne piac a helyi termelők számára, és minél többen ismert helyről származó, megbízható, minél vegyszermentesebb élelmiszereket ehetnénk, amelyek minél kevesebb utat tennének meg a termelőtől a fogyasztóig.
  4. Nagyon fontosnak tartom ezt a gyermekeimnek is átadni, és boldoggá tesz, hogy a hétéves fiam nemcsak azt tudja, hogy a csirke nem a húspultban terem, hanem azt is, hogy a zöldség, gyümölcs hogyan lesz, mit kell tenni hozzá, és maga is tevékenyen részt vesz benne. Remélem, az elvetett mag ebben a tekintetben is szárba szökken majd...
  5. Többek szerint nagyon energikus vagyok, én ezt sokszor nem érzem, de nagyon jólesik :) Szeretnék az is lenni, megfelelni a dicséreteknek!
  6. Szeretem a természetet járni és megfigyelni, és ebbe beletartoznak az arborétumok, kertek, parkok is az erdők, hegyek-völgyek mellett.
  7. A kert mellett nagyon szeretek olvasni, kézimunkázni, és mostanában kaptam rá a sütésre.
5. Tovább kell adnom 7 bloggernek, linkekkel:
  1. Patrícia világa - http://patriciavilaga.blogspot.com/
  2. Móki - http://boromiszabori.blogspot.com/
  3. Maimoni - http://praktikaksokgyerekhez.blogspot.com/
  4. VegaVera - http://veravegakonyhaja.blogspot.com/
  5. Virág - http://gyereketeto.blogspot.com/ 
  6. Bence - http://bencekover.blogspot.com/ és végül:
  7. Annamarie - http://orsegiparaszthazunk.blogspot.com/ 
6. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjról. Ezt szívesen megteszem, de azt is hozzáteszem, hogy bár én szabálykövető vagyok és szívesen végigcsinálom a játékot, nem sértődöm meg, ha nem  megy végig mindenki minden lépésen. :)

7 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, nagyon kedves Tőled!:))

    VálaszTörlés
  2. Timi, jól esik nagyon, de azt hiszem, most nem fog beleférni :( Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  3. Itt vagyok a díjért, és nagyon köszönöm, hogy rám gondoltál. Mivel a blogom még nagyon fiatal, így külön megtiszteltetésnek érzem, mert egy jelzés nekem, hogy amit csinálok, talán jól csinálom. :)) Köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Vera, abszolút nem gond, lényeg, hogy kaptad :) Mindenki másnak is szívesen :) Pati, ez így van! :)

    VálaszTörlés
  5. Timi, köszi a díjat! Egyszer már régebben körbejárt ez a díj a bloggerek között, akkor is megkaptam. Viszont eljöttem ide Hozzád érte, és most látom csak, hogy milyen gyönyörű a blogod. Gratulálok, amikor időm és a netem engedi, jövök olvasni! :-)

    VálaszTörlés
  6. Bocsánat, de annyira megörültem a díjnak, hogy önző módon nem is gratuláltam Neked! Pedig nagyon megérdemled a díjat! Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  7. Jaj köszönöm Annamarie és Pati! :) Pirulok :)

    VálaszTörlés